شادی و مهارت‌های زندگی

دانش شادی- چاپ دوم

تقویم شادمانه زیستن در جیب شما

دلتان می‌خواهد شاد باشید اما نمی‌دانید چطور آخر می‌توان در این دنیای شلوغ و پر از دغدغه شاد بود؟

خب، تقریبا همه‌ی ما این گونه‌ایم. شادی را می‌خواهیم اما نمی‌دانیم چطور می‌توانیم شاد باشیم. شمار زیادی از اندیشمندان و بزرگان علم خودیاری اعتقاد دارند افکار مثبت و منفی ما هستند که به کیفیت احساسات ما شکل می‌دهند. حتی بعضی با الهام گرفتن از ادیان شرقی اعتقاد دارند که بر اساس نگرش ما خیلی از عادات و حتی شخصیت ما شکل می‌گیرد. عادات ما شخصیت کلی ما را می‌سازند و ما بر اساس شخصیت کلی‌مان کارهایی انجام می‌دهیم که بازخورد همان کارها به شکل کارما یا سرنوشت به ما بازمی‌گردد.

دانش شادی کتابی که می خواهیم در این یادداشت به شما معرفی کنیم قصدش تغییر نگرش ما و بالطبع عادات ماست. تغییری که در نهایت به شادی منجر می‌شود. این تغییر انقلابی و یهویی نیست. روزانه و مستمر است. این کتاب برای هر سیصد و شصت و پنج روز سال برنامه دارد.

همان طور که در عکس‌های متن کتاب می بینید هر روز سال یک صفحه در کتاب برای خود دارد. متن‌های کوتاهی که واقعا خواندن‌شان در اول روز هیچ وقتی نمی‌گیرد. هر صفحه سه بخش دارد. ارزش، تامل و کاربرد.


بیایید با هم سری بزنیم به یکی از روزهای این کتاب:

روز صد و سی و هفتم

ارزش: تعادل

موفقیت به سمت کسی می‌آید که توازن را حفظ کند، هم مرشد باشد و هم کودک.

تامل

ما دیگران را نصیحت نمی‌کنیم مگر اینکه به حرفی که می‌زنیم اطمینان داشته باشیم. اما وقتی هم که پیشنهادی دادیم، انتظار داریم که دیگران به آن عمل کنند. اگر آن ها تصمیم بگیرند که این کار را نکنند، ما این کارشان را به عنوان انتقاد، یا به معنای عدم اعتماد به خودمان تلقی می‌کنیم.

کاربرد

باید بین مرشد و کودک بودن تعادلی کامل برقرار کنم. به عنوان یک مرشد، من قادرم که دیگران را نصیحت کنم. اما در زمان گوش دادن به نصیحت‌های دیگران باید هوشیاری یک کودک را داشته باشم. یعنی اینکه بدون هیچ رنجشی نظرات و انتقادات را بپذیرم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *